Kurban Bayramı Masajı | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Kurban Bayramı Masajı
 Tarih: 10.9.2016 Ekleyen: editor | 923 kez okundu 0 Yorum

Kütahya Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan yayınladığı Bayram mesajında 'Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını yurdumuzda yaşanan terör olayları nedeniyle şehit düşen evlatlarımızın acısı ile buruk ama geleceğe umutla ve güvenle bakarak kutluyoruz. İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına erişmenin mutluğunu yaşarken; Bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkanı veren ,vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, Kurban Bayramının tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.

Etiketler:  Kurban , Bayramı , Masajı ,