KANAL HİSARCIK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 KANAL HİSARCIK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
 Tarih: 3.3.2015 1 Ekleyen: Haber | 2936 kez okundu 0 Yorum

Belediye Başkanımız Fatih Çalışkan, Koca Çay üzerinde gerçekleştirilecek olan “Kanal Hisarcık” projesinin 2015 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Başkan Çalışkan,” Seçim öncesinde vaat ettiğimiz projeleri peyderpey hayata geçiriyoruz. Bu projelerimizin en başında Koca Çay üzerinde yaklaşık 2 kilometrelik bir alanda gerçekleştireceğimiz ilçenin çılgın projelerinden biri olan “Kanal Hisarcık” projesi Orman ve Su İşleri Bakanlığınca onaylanarak 2015 yılı yatırım programına alınmıştır. Projelendirme aşamasından sonra bu büyük proje ihale edilecektir. İlçemize ve Kütahya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Projenin yatırım programına alınması aşamasında bizlere desteklerini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Kütahya Valimize , Ak Parti Kütahya Milletvekillerimize, Ak parti İl Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza , Devlet Su İşleri (DSİ) Eskişehir 3. Bölge ve Kütahya 34. Şube Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilçemiz küçük çay dere yatağı ve kocacay bağlantı noktası olan "Çay Kavuşu" mevkisinede yapılacak olan Taşkın koruma projemizinde hali hazırda DSİ tarafından etüd çalışması yapılmaktadır. Kanal Hisarcık projesinin hayata geçirilmesi akabinde İnşaallah "küçük çay taşkın koruma" projemizle ilgili çalışmalarımızıda hızlandırıp ilçemize kazandıracağız." diye konuştu.

Etiketler:  KANAL , HİSARCIK , PROJESİ , HAYATA , GEÇİRİLİYOR ,