Başkan Çalışkan'dan Teb... 2086
Kuvvetli Lodos İçin Kriz Masası Oluşturuldu | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Kuvvetli Lodos İçin Kriz Masası Oluşturuldu
 Tarih: 1.2.2015 2 Ekleyen: Haber | 2230 kez okundu 0 Yorum

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede dün geceden beri etkili olan kuvvetli lodosun ağaçları kökünden söktüğünü ve bazı binaların bacalarının ve trafik levhalarının yıkıldığını, belirterek,” Bunun yanında bazı binaların çatılardaki kiremit ve sac aksamları uçmuştur. Bunun üzerine belediye bünyesinde derhal bir kriz masası oluşturduk. Fen İşlerine bağlı 10 kişilik ekibimiz herhangi bir durumda müdahale için sabaha kadar hazır bekleyecek. Gün içinde itfaiye ve fen işleri ekiplerimiz gelen ihbarlar çerçevesinde yıkılma tehlikesi arz eden ağaçları kestiler. Ayrıca belediye olarak yıkılan elektrik direklerinin yeniden dikilmesi için elektrik şirketine iş makinesi desteğinde bulunduk. Halen arıza yüzünden ilçe merkezinde bazı mahallelerimize elekrik verilebilmesi için çalışmalar devam ediyor.” diye konuştu.

Etiketler:  Kuvvetli , Lodos , İçin , Kriz , Masası , Oluşturuldu ,