Ramazan Çelik Hisarcık'ta Yoğun İlgi Gördü | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Ramazan Çelik Hisarcık'ta Yoğun İlgi Gördü
 Tarih: 20.8.2014 Ekleyen: Haber | 2241 kez okundu 0 Yorum

Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahneye çıkan Bolulu ses sanatçısı Ramazan Çelik, yoğun ilgi gördü. Festival alanında sahne alan sanatçı Ramazan Çelik, 2,5 saat süresince vatandaşlarında katılımıyla oyun havaları eşliğinde ile oyunlar oynayarak halkın doyasıya eğlenmesini sağladı. Yoğun katılımın olduğu konserde festival alanında araç park edecek alan kalmazken, Ramazan Çelik’in hareketli müziğiyle büyük coşku yaşayan vatandaşlar konser süresince pistte oyunlar oynayarak sanatçıya eşlik ettiler. Ramazan Çelik’in konserine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser sonunda sanatçı Ramazan Çelik’e Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından çini tabak hediye edildi.

Etiketler:  Ramazan , Çelik , Hisarcık'ta , Yoğun , İlgi , Gördü ,