Hisarcık MYO Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Hisarcık MYO Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı
 Tarih: 28.4.2014 Ekleyen: admin | 1459 kez okundu 0 Yorum

Hisarcık Meslek Yüksek Okulunda “Sağlığım İçin Yürüyorum” projesi kapsamında Kaymakamlık ve Belediyenin katkılarıyla Emet Eğrigöz Kalesine doğa yürüyüşü düzenlendi.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerininkatılımıyla Emet ilçesinin Eğrigöz köyünde bulunan kalenin gezilmesinden sonra başlayan doğa yürüyüşü ve Sarıkaya kanyonu boyunca tahta köprü mevkiine gidiş ve dönüş olarak son buldu. Yürüyüş sonunda ise mangal partisi düzenlendi.

Yaklaşık 2 saat süren doğa yürüyüşüne, Kaymakam Fethi Savran ,Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Var, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Altaş, Meslek Yüksek Okulu Basın Temsilcisi Öğretim Görevlisi Hüseyin Yılmaz, Öğretim Görevlileri Vasfi Kahya, Ahmet Özkan, Sezai Bülbül, Öğrenciİşleri Personeli Lütfi Ataseven ve 106 öğrenci katıldı.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Basın Temsilcisi Öğretim Görevlisi Hüseyin Yılmaz, “Sağlığım İçin Yürüyorum” projesi kapsamında bu yıl ikincisini düzenledikleri Eğrigöz kalesi ve Sarıkaya kanyonu doğa yürüyüşüne öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek,” Doğa yürüyüşlerinin hafızayı ve konsantrasyon seviyesini güçlendirdiği, moral, özgüven ve iyimserliği arttırdığı bilinen bir gerçek. Bu amaçla düzenlediğimiz doğa yürüyüşüne destek veren Kaymakam Fethi Savran ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’a ve bizleri yalnız bırakmaya öğretim Görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. Okulumuzda bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.” diye konuştu.

Etiketler:  Hisarcık , MYO , Öğrencileri , Doğa , Yürüyüşüne , Katıldı ,