Genel

Anadolu'nun Kadın Gücü | Hisarcık Belediye Başkanlığı
  Anadolu'nun Kadın Gücü
 Tarih: 7.1.2019 1 Ekleyen: editor | 135 kez okundu 0 Yorum

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik’in, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM) iş birliği ile düzenlediği

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması başvuruya açıldı.

Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlediğimiz yarışmaya, başvuru koşullarını yerine getiren tüm kadın tasarımcı ve üreticiler katılabilecek.

Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması sonucunda seçilecek ürünler, AKG yetki alanlarındaki müze mağazalarında satışa sunulacak.

Yarışmaya 31 Ocak 2019’a kadar başvuruda bulunabilirsiniz..Yarışmaya  www.anadolununkadingucu.com adresi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Etiketler:   , Anadolu'nun , Kadın , Gücü ,